استفاده از پودر رازیانه در افغانستان به جای تریاک!

Foeniculum vulgare که معمولاً با نام رازیانه شناخته می شود، یک گیاه دارویی خوش طعم و معطر است.

گیاهان پودر رازیانه سبز و سفید، با برگ های پر و گل های زرد است.

هم پیاز ترد و هم دانه های گیاه رازیانه طعمی ملایم و شبیه شیرین بیان دارند.

با این حال، طعم دانه ها به دلیل اسانس های قوی آنها قوی تر است.

جدا از کاربردهای آشپزی فراوان، رازیانه و دانه های آن طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می دهند و ممکن است اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد باکتریایی داشته باشند.

در اینجا 10 مزیت رازیانه و دانه های رازیانه که همگی بر اساس علم هستند، آورده شده است.

همانطور که می بینید، رازیانه و رازیانه هر دو کالری کمی دارند اما بسیاری از مواد مغذی مهم را فراهم می کنند.

پیاز رازیانه تازه منبع خوبی از ویتامین C است، ویتامینی محلول در آب که برای سلامت سیستم ایمنی، ترمیم بافت و سنتز کلاژن حیاتی است (منبع مورد اعتماد).

ویتامین C همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن شما عمل می کند و از آسیب سلولی ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد محافظت می کند.

هم پیاز و هم دانه ها حاوی ماده معدنی منگنز هستند که برای فعال شدن آنزیم، متابولیسم، محافظت سلولی، رشد استخوان، تنظیم قند خون و بهبود زخم مهم است .

به غیر از منگنز، رازیانه و دانه های آن حاوی مواد معدنی دیگری هستند که برای سلامت استخوان ها حیاتی هستند، از جمله پتاسیم، منیزیم و کلسیم .

شاید چشمگیرترین فواید رازیانه و دانه های رازیانه ناشی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی قوی آنها باشد.

اسانس این گیاه حاوی بیش از 87 ترکیب فرار از جمله آنتی اکسیدان های پلی فنل رزمارینیک اسید، اسید کلروژنیک، کورستین و آپیژنین است.

آنتی اکسیدان های پلی فنول عوامل ضد التهابی قوی هستند که اثرات قدرتمندی بر سلامت شما دارند.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که رژیم‌های غذایی غنی از این آنتی‌اکسیدان‌ها را دنبال می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، چاقی، سرطان، بیماری‌های عصبی و دیابت نوع ۲ هستند.