ما از نام روغن ها و چربی ها برای گروهی از محصولاتی که طبیعت گیاهی یا حیوانی دارند استفاده می کنیم. خواص روغن حیوانی گوسفندی اصل و چربی ها مشابه است.
آنها احساس چربی می کنند، در آب حل می شوند و سبک تر از آب هستند. تفاوت اصلی روغن ها و چربی ها در نقطه ذوب و منشا آنهاست.
روغن ها در دمای اتاق مایع و شفاف هستند. هنگامی که دما کاهش می یابد، برخی از روغن ها جامد و جامد می شوند. روغن ها، به استثنای روغن ماهی، منشا گیاهی دارند. چربی ها در دمای اتاق جامد و مات هستند. با افزایش دما، چربی ها ذوب شده و مایع می شوند.
چربی ها و محصولات چربی
ما بین روغن های پخت و سرخ کردن و محصولات پخت و سرخ کردن تفاوت قائل می شویم.
روغن های پخت و سرخ کردن، محصولات پرچرب یا چربی هایی هستند که برای پخت و سرخ کردن مناسب هستند.
نمونه هایی از این مارگارین (محصولات) با محتوای چربی بالا و گوشت خوک است.
محصولات پخت و برشته کردن “محصولات مشابه چربی خوراکی” با محتوای چربی حدوداً هستند.
چربی یک ماده مغذی مهم در روغن ها و چربی ها است. روغنها و چربیها همچنین حاوی مقدار کمی کربوهیدرات و پروتئین هستند که نقش مهمی در رژیم غذایی ما دارند، به خصوص به شکل انرژی. محتوای چربی حداقل 80٪ است.
چربی حامل مهمی از ویتامین های محلول در چربی A، D، E و K است.
چربی همچنین حاوی اسیدهای چرب ضروری است. اسیدهای چرب عناصر سازنده مهمی برای بدن انسان هستند و باید از طریق رژیم غذایی جذب شوند. در نهایت، چربی سهم مهمی در طعم دارد.