خبر عالی نودل. ما قبلاً می دانیم که ماکارونی آنکارا یک غذای تقریباً عالی است: راحت، آسان برای تهیه آن است و کودکان کوچک آن را به اندازه بزرگسالان دوست دارند.
اگر از کودکی با ماکارونی زندگی می کنید، تنها نیستید. چرا که نه؟ به همان اندازه همه کاره است، با انواع نودل و انواع سس که بی حد و حصر هستند.
یک نقطه ضعف همیشه به نظر می رسد به ارزش غذایی خلاصه می شود.
دایان ولند متخصص سلامت، میگوید: در حالی که ما استدلال نمیکنیم که ماکارونی با غذاهای غنی از ویتامین و فیبر مانند لوبیا یا میوهها و سبزیجات تازه برابری میکند، رشته فرنگی در واقع تعدادی از فواید سلامتی دارد.
Welland حقایق تغذیه ای ماکارونی و فواید سلامتی را تشریح کرد خوش آمدید.یک مطالعه با تجزیه و تحلیل رژیم غذایی بزرگسالان و کودکانی که ماکارونی میخورند نشان داد افرادی که پاستا مصرف میکنند نسبت به افرادی که ماکارونی نمیخورند کیفیت رژیم غذایی بهتری دارند و مواد مغذی بیشتری دریافت میکنند.
این بدان معناست که مصرف ماکارونی با دریافت بیشتر مواد مغذی مورد نیاز ما مرتبط است. از جمله آهن، منیزیم، فیبر غذایی، ویتامین E و فولات و مصرف کمتر مواد مغذی که بیش از حد دریافت می کنیم، مانند چربی اشباع شده.
ولند اضافه میکند: «ماکارونی را بهعنوان یک بوم در نظر بگیرید که میتوانید تقریباً هر غذای غنی از مواد مغذی و غنی از فیبر را که دوست دارید و خانوادهتان دوست دارید، از آن اضافه کنید تا غذاهای به یاد ماندنی و خوشمزه بسازید». ”
این تجزیه و تحلیل بر اهمیت تغذیه غلات مانند ماکارونی، به عنوان سازگار با یک رژیم غذایی سالم تاکید می کند. نشان می دهد که مصرف کنندگان ماکارونی نسبت به کسانی که ماکارونی نمی خورند، رژیم های غذایی با کیفیت بهتری دارند.”