برخی از مطالعات نشان داده اند که اجزای زیره می تواند رفتار اعتیاد آور و علائم ترک را کاهش دهد، بنابراین به ترک مواد مخدر کمک می کند.
روغن استخراج شده از دانه های زیره به عنوان یک عامل لارو کش و ضد عفونی کننده استفاده می شود، حتی گونه هایی از باکتری های مقاوم در برابر سایر ضد عفونی کننده ها را از بین می برد.
یک قاشق چای خوری اسانس طبیعی زیره سبز شده به طور متوسط حاوی 1.4 میلی گرم آهن است که معادل بیش از 17.5 درصد از نیاز روزانه توصیه شده (RDA) آهن برای یک بزرگسال است.
مواد غذایی کمی به اندازه زیره سرشار از آهن وجود دارد که آن را به منبع خوبی تبدیل می کند، حتی در مقادیر اندکی که برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود.
اثر محافظتی بر روی استخوان ها
زیره سرشار از فیتواستروژن است و محققان نشان داده اند که این ترکیبات به اتصال کلسیم به استخوان ها کمک می کنند.
در مطالعهای که در هند روی حیوانات مبتلا به پوکی استخوان انجام شد، محققان تراکم استخوان بیشتری را در گروههایی که زیره سبز مصرف میکردند نسبت به سایرین مشاهده کردند.
اثر زیره به اندازه اثر استرادیول (Estrace)، یک داروی قدیمی پیشگیرانه برای پوکی استخوان است که از بازار خارج شده است زیرا خطر ابتلا به بیماری و سرطان سینه را افزایش می دهد.
عمل بر عادت ماهیانه
زیره به دلیل خواص قیف آور که باعث گردش خون در رحم می شود، دوره های قاعدگی را تسهیل می کند.
عمل ضد التهابی
زیره دارای خواص ضد التهابی برای مهار التهاب به ویژه روماتیسم است.
بنابراین می تواند در درمان بیماری های التهابی مفید باشد.