علاوه بر این، تحقیقات روی موشهای مبتلا به فشار خون بالا نشان میدهد که مارچوبه ممکن است خواص دیگری برای کاهش فشار خون داشته باشد. در یک مطالعه، موشها با رژیم غذایی حاوی 5 درصد مارچوبه یا رژیم غذایی استاندارد بدون مارچوبه تغذیه شدند.
پس از 10 هفته، موشهایی که رژیم غذایی مارچوبه شور داشتند، 17 درصد فشار خون کمتری نسبت به موشهای رژیم غذایی استاندارد داشتند (33 منبع معتبر).
محققان بر این باور بودند که این اثر به دلیل یک ترکیب فعال در مارچوبه است که باعث گشاد شدن عروق خونی می شود.
با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است تا مشخص شود آیا این ترکیب فعال همان اثر را در انسان دارد یا خیر.
در هر صورت، مصرف بیشتر سبزیجات غنی از پتاسیم، مانند مارچوبه، راهی عالی برای کمک به حفظ فشار خون در محدوده سالم است.
مارچوبه حاوی پتاسیم است، ماده معدنی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
علاوه بر این، تحقیقات حیوانی نشان داده است که مارچوبه ممکن است حاوی یک ترکیب فعال باشد که رگهای خونی را گشاد میکند و در نتیجه فشار خون را کاهش میدهد.
در حال حاضر، هیچ مطالعه ای اثرات مارچوبه را بر کاهش وزن آزمایش نکرده است.
با این حال، دارای تعدادی خواص است که به طور بالقوه می تواند به کاهش وزن کمک کند.
اول اینکه کالری آن بسیار کم است و در نصف فنجان فقط 20 کالری دارد.
این بدان معنی است که می توانید مقدار زیادی مارچوبه بدون دریافت کالری زیادی بخورید.
علاوه بر این، حدود 94٪ آب است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف غذاهای کم کالری و غنی از آب با کاهش وزن مرتبط است (منبع 34، 35 منبع معتبر).
مارچوبه همچنین سرشار از فیبر است که با کاهش وزن بدن و کاهش وزن مرتبط است.
مارچوبه دارای تعدادی ویژگی است که آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می کند. کالری کمی دارد، آب زیادی دارد و سرشار از فیبر است.